Drikkevarer

Vi har naturligvis også drikkevarer til vores lækre A la Carte menuer. Her under kan du se vores udvalg.

Har du spørgsmål så ring og spørg os.

Drikkevarer
0,25 l. Fadøl / 0,25 l. Bier vom Fass 28,00
0,5 l. Fadøl / 0,5 l. Bier Vom Fass 50,00
Alsterwasser 0,5 l. 50,00
Diverse Flaskeøl / Bier Flasche 0,33 l. 28,00
Tuborg Super Light 28,00
0,5 l. ASK øl fra Næstved Bryghus med fire varianter, Jernurt, Stenurt, Salturt og Sarurt 62,00
Diverse Sodavand / Sprudel und Mineralwasser 0,25 l. Flasche 23,00
Aqua D’or kildevand uden brus 24,00
Kande isvand / Karaffe Eiswasser 25,00
Adelhardt Økologisk saft, vælg mellem: solbær, Rababar, hyldeblomst el. æblesaft / Karaffe Eiswasser / Økologish Saft: Wählen Schwarze Johannisbeeree, Rharbarber, Holunder Blüten oder Apfel Saft 28,00
Snaps til frokosten
2 cl. Rød Ålborg 28,00
2 cl. Jubilæum 28,00
2 cl. Linie Aquavit 28,00
2 cl. O.P. Andersen 28,00
Velkomstglas
Shine Hugo
Shine Hugo er en mousserende cocktail med frugtagtig aroma af hyldeblomst og et strejf af citron og mynte.
29,00
Cava Bonaval, Signatur Brut
En ekstraordinær vellavet og tør Cava. Farven er lys gul med elegante små bobler. Aromaen er frisk og frugtagtig med en særdeles behagelig smag.
49,00
Hvidvin - glas / flaske
Frankrig - husets vin - Fortant, Chardonnay
Smagen er blød og cremet, med behagelig livlighed, toppet med noter af figner og vanille. Frisk og frugtagtig og ganske fyldig.
45,-/189,-
Østrig - Gæstens anbefaling - Zöhrer SAND 1 Grüner Veltliner
Druerne til denne vin kommer fra vinmarker på de sandholdige terrasser på skråningerne omkring Krems. Vinen har en lys gylden farve, smagen er behagelig og blød, med en tiltalende frisk fornemmelse på grund af en velafbalanceret syre, der efterlader et dybt indtryk.
60,-/258,-
Mosel, Tyskland - Rosenhof Riesling, Qualitätswein Trocken
Vinen vækker begejstring med sin fine frugtagtig form. I duften findes subtile aromaer af fersken og antydninger af modne æbler. Smagen er fyldig med en meget cremet og lang eftersmag. En ideel sommervin, frisk og pikant.
269,-
Italien - Serai Bianco, Le Morette
Strålende, lys gylden farve, med grønne reflekser og et meget friskt, men interessant samspil af blomster og frugtaromaer, der minder om grønne æbler, pærer og abrikoser. Smagen er behagelig tør, med frisk syrlighed og delikat blødhed.
238,-
Frankrig - Ackerman, Sauvignon, Loire
Intens bouquet af modne pærer og friske frugter som æbler og stikkelsbær. Meget moderne stil med aromatisk og eksotisk aroma. Smagen indeholder frisk grapefrugt, lime og passionsfrugter med en subtil mineralitet. Forfriskende og superlækker finish.
259,-
Rosévin - glas / flaske
Frankrig - Rosé d’Anjou, Ackerman
Selvom Rosé d’Anjou er en ret simpel vin, er det nok den mest kendte af alle Loire-vinene. Rosé d’Anjou er ret lys i farven, men Loire dalens unikke terroir har givet vinen en fyldig smag med ren og forfriskende bærfrugt.
55,-/245,-
Rødvin - glas / flaske
Frankrig - husets vin - Fortant, Merlot
Smagen er silkeblød og fyldig, med kraftfulde anstrøg af brombær og skov-jordbær. Aromaen frembringer behagelige noter af timian og rosmarin.
45,-/189,-
Frankrig - Ventoux Domaine du Vieux Lazaret
Det er en flot vin med en elegant smag med blødhed og lang eftersmag.
238,-
Californien - Gæstens anbefaling - Whinfield Estate, Zinfandel
Whinfield Estate Zinfandel er medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.
55,-/225,-
Italien - Ripasso - DOC Valpolicella, Palazzo Maffei
Smagen er tør, let bitter og alligevel blød, rund og kraftig. Lakrids og cedertræ samt strejf af brændt kakao er nogle af de indtryk, der kan fornemmes, men listen er lang, og hver gang man tager et nip af vinen, er det som om, der dukker noget nyt op.
298,-
Australien - Hesketh Barossa Valley Shiraz
Farven er dyb rød med violette reflekser. Den har en duft af blommer, chokolade, vanilje og cedertræ. Den har en taninrig og kraftfuld smag uden at være for kraftig. Med kirsebær frugt og en anelse eg i undertonerne.
248,-
Spanien - La Báscula Catalan Eagle Garnacha/Cariñena/Syrah,
Druerne til vinen er dyrket økologisk. De gamle Garnacha og Cariñena vinstokke giver vinen et pikant mineralsk udtryk, som komplementeres elegant af Syrah- og Cabernetdruernes fyldigere rygrad. En kortvarig lagring i franske egetræsfade tilføjer et strejf af vanilje og kompleksitet. Smagen er krydret med lækre noter af chokolade og solbær.
248,-
Kroens udvalgte 1/2 flasker - Pr. halve flaske kr. 125,- Hvidvin
Chile - Carta Vieja, Chardonnay
Lys gylden farve med grønne strejf. Aromaen er frisk med modne tropiske frugter. Pære, abrikos og passionsfrugt med bløde strejf af vanille. Fyldig, cremet smag med god balance.
Chile - Carta Vieja, Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc er en meget spændende fyldig hvidvin, der er fadlagret på amerikanske egetræsfade,hvilket giver en dejlig frisk smag, samt en let tørhed.
Frankrig - Dopff au Moulin, Pinot Gris Reserve, Alsace
Den friske og aromatiske smag er mangfoldig og overdådig og byder på en livlig rundhed der har en smule sødme, men altid kombineret med en dejlig friskhed.
Kroens udvalgte 1/2 flasker - Pr. halve flaske kr. 125,- Rødvin
Chile - Carta Vieja, Cabernet Sauvignon
Denne vin har den særlige smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er særlig blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignondrue.
Frankrig - Châteauneuf du Pape Rouge, Rhône
Chateauneuf-du-Pape Rouge har en en dyb karmoisinrød farve og en aroma af modne mørke bær og krydderier. Smagen er blød og vedvarende med god fylde.
Frankrig - Château De Roques, Puisseguin, Saint Emilion
Vinen er elegant, raceren, med en duft, der domineres af modne frugter. Den lange eftersmag tiltaler kendere, der gerne lader denne vin lagre for at blive helt perfekt.

Køkkenets åbningstider

Fra d. 01.03 – 31.05
Kl. 11.30 – 14.00 og Kl. 17.00 – 20.00
Lukket Mandag

Fra d. 01.06 – 31.09
Kl. 11.30 – 14.00 og Kl. 17.00 – 21.00

Fra d. 01.10 – 01.03
Kl. 11.30 – 14.00 og Kl. 17.00 – 20.00
Lukket man-tirs

Kontakt os på: 75 25 50 24

Vi holder løbende mange festarrangementer, og i disse tilfælde kan vi være nødsaget til at lukket restauranten.

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik