Hovedretter til fest

Vi laver lækre hovedretter til din fest. Se vores store udvalg herunder.

Har du spørgsmål så ring og spørg os.

Til hovedretten serveres kartofler, sauce og grønsager efter eget valg. 

Festhovedretter
Stegt svinekam m/ rødkål, ½ æble, surt og brunede kartofler 118,00
Stegt svinekam m/ paprikasauce, grøntsager, agurkesalat og bacon terninger 118,00
Indbagt mørbrad m/ salat, dressing og kartoffelbåde 118,00
Letsaltet og letrøget skinke med grøntsager eller salat, dressing og sauc e 116,00
Fyldt grisemørbrad m/ bacon , salat og dressing 118,00
Gl. oksesteg m/ grønsager, glaseret løg, tyttebær og agurkesalat 129,00
Rosa stegt oksefilet med let kogte grøntsager eller salat 150,00
Helstegt oksemørbrad med let kogte grøntsager og salat 160,00
Langtidsstegt kalvespidsbryst stegt som vildt med Waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær brunede kartofler, ½ æble 140,00
Langtidsstegt kalvespidsbryst med let kogte grøntsager og salat 140,00
Rosa stegt kalvefilet med let kogte grøntsager og salat 150,00
Buffet m/ 3 slags kød, 5 x salat, 2 slags kartofler og diverse tilbehør (min. 20 kuverter) 180,00
Helstegt dyrefilet med let kogte grøntsager, waldorfsalat og diverse tilbehør 180,00
3 x mørbrad med salat eller grøntsager 180,00
Farseret kalkunbryst med let kogte grønsager og salat 119,00
Sprængt andebryst med stegte grønsager, salat og rysteribs 122,00
Klar suppe med suppe kød, grøntsager, sød og surt 180,00

RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER FRA D. 1. SEPTEMBER 2023

Mandag og tirsdag LUKKET

Søndag åben til frokost frem til kl. 14.00, derefter lukket

Køkkenets åbningstider er:

Onsdag, torsdag, fredag og lørdag

Frokost fra kl. 11.300 – 14.00
Aften fra kl. 17.00 -20.00
Søndag fra kl. 11.30 – 14.00
Mandag og tirsdag lukket.

 

Der kan være dage, hvor der afholdes selskaber, hvor vi ser os nødsaget til at lukke restauranten. Vi prøver så vidt muligt at gøre opmærksom på det i god tid.

Kontakt os på: 75 25 50 24

Navigation