Hovedretter til fest
Vi laver lækre hovedretter til din fest. Se vores store udvalg herunder.
Har du spørgsmål så ring og spørg os.
Til hovedretten serveres kartofler, sauce og grønsager efter eget valg.
GL. DAGS OKSESTEG M. Glaseret perleløg, kartofler, skysovs, waldorfsalat eller mormorsalat | 169,00 |
ROSASTEGT OKSEFILET M. Sæsonens grønt, kartofler og skysovs | 189,00 |
HELSTEGT OKSEMØRBRAD M. Ristet svampe, kartofler og rødvinssauce | 209,00 |
LANGTIDSTILBEREDT KALVESPIDSBRYST M. Sæsonens grønt, kartofler og skysovs | 169,00 |
KYLLING DANOIS M. Rabarber, kartofler, agurkesalat og skysovs | 165,00 |
ØL BRAISERET GRISEKÆBER M. Kartoffelmos og simre grønt | 165,00 |
LANGTIDSTILBEREDT KALVECULOTTE M. Sæsonens grønt, kartofler og timian sauce | 189,00 |
BUFFET M. 2 slags kød – 2 slags kartofler – 2 slags salater – 2 slags saucer | 225,00 |
BEEF WELLINGTON M. Stegte svampe, kartofler og trøffelsauce | 279,00 |
TERES MAJOR M. Jordskokke/æble creme, kartofler og pebersauce | 239,00 |
SASHI HØJREB M. Løgkompot, kartofler og sauce madeira | 279,00 |
SMØR STEGT HVID FISK M. Kål og jomfruhummer bisque | 269,00 |
GRISEKRONE M. Palmekål, kartofler og sauce italienne | 269,00 |
RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER
Køkkenets åbningstider er:
Mandag: Lukket
Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag: kl. 11:30 – 21:00
Der kan være dage, hvor der afholdes selskaber, hvor vi ser os nødsaget til at lukke restauranten. Vi prøver så vidt muligt at gøre opmærksom på det i god tid.
Kontakt os på: 75 25 50 24