Hovedretter til fest

Vi laver lækre hovedretter til din fest. Se vores store udvalg herunder.

Har du spørgsmål så ring og spørg os.

Til hovedretten serveres kartofler, sauce og grønsager efter eget valg. 

Festhovedretter
Stegt svinekam m/ rødkål, ½ æble, surt og brunede kartofler 140,00
Stegt svinekam m/ paprikasauce, grøntsager, agurkesalat og bacon terninger 140,00
Indbagt mørbrad m/ salat, dressing og kartoffelbåde 135,00
Letsaltet og letrøget skinke med grøntsager eller salat, dressing og sauc e 135,00
Fyldt grisemørbrad m/ bacon , salat og dressing 135,00
Gl. oksesteg m/ grønsager, glaseret løg, tyttebær og agurkesalat 140,00
Rosa stegt oksefilet med let kogte grøntsager eller salat 150,00
Rosa stegt kalve culotte med let kogte grøntsager eller salat 155,00
Helstegt oksemørbrad med let kogte grøntsager og salat 180,00
Langtidsstegt kalvespidsbryst stegt som vildt med Waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær brunede kartofler, ½ æble 145,00
Langtidsstegt kalvespidsbryst med let kogte grøntsager og salat 145,00
Rosa stegt kalvefilet med let kogte grøntsager og salat 160,00
Buffet m/ 3 slags kød, 5 x salat, 2 slags kartofler og diverse tilbehør (min. 20 kuverter) 185,00
Helstegt dyrefilet med let kogte grøntsager, waldorfsalat og diverse tilbehør 190,00
Farseret kalkunbryst med let kogte grønsager og salat 135,00
Sprængt andebryst med stegte grønsager, salat og rysteribs 145,00
Klar suppe med suppe kød, grøntsager, sød og surt 185,00

RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Køkkenets åbningstider er:

Man og tirsdag: lukket indtil påske

Onsdag, torsdag, fredag og lørdag:

Frokost kl. 11.30 – 14.00

Aften fra kl. 17.00 – 20.00

Søndag:

Frokost kl. 11.30 – 14.00

 

Der kan være dage, hvor der afholdes selskaber, hvor vi ser os nødsaget til at lukke restauranten. Vi prøver så vidt muligt at gøre opmærksom på det i god tid.

Kontakt os på: 75 25 50 24

Navigation