Hovedretter til fest
Vi laver lækre hovedretter til din fest. Se vores store udvalg herunder.
Har du spørgsmål så ring og spørg os.
Til hovedretten serveres kartofler, sauce og grønsager efter eget valg.
Stegt svinekam m/ rødkål, ½ æble, surt og brunede kartofler | 140,00 |
Stegt svinekam m/ paprikasauce, grøntsager, agurkesalat og bacon terninger | 140,00 |
Indbagt mørbrad m/ salat, dressing og kartoffelbåde | 135,00 |
Letsaltet og letrøget skinke med grøntsager eller salat, dressing og sauc e | 135,00 |
Fyldt grisemørbrad m/ bacon , salat og dressing | 135,00 |
Gl. oksesteg m/ grønsager, glaseret løg, tyttebær og agurkesalat | 140,00 |
Rosa stegt oksefilet med let kogte grøntsager eller salat | 150,00 |
Rosa stegt kalve culotte med let kogte grøntsager eller salat | 155,00 |
Helstegt oksemørbrad med let kogte grøntsager og salat | 180,00 |
Langtidsstegt kalvespidsbryst stegt som vildt med Waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær brunede kartofler, ½ æble | 145,00 |
Langtidsstegt kalvespidsbryst med let kogte grøntsager og salat | 145,00 |
Rosa stegt kalvefilet med let kogte grøntsager og salat | 160,00 |
Buffet m/ 3 slags kød, 5 x salat, 2 slags kartofler og diverse tilbehør (min. 20 kuverter) | 185,00 |
Helstegt dyrefilet med let kogte grøntsager, waldorfsalat og diverse tilbehør | 190,00 |
Farseret kalkunbryst med let kogte grønsager og salat | 135,00 |
Sprængt andebryst med stegte grønsager, salat og rysteribs | 145,00 |
Klar suppe med suppe kød, grøntsager, sød og surt | 185,00 |
RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER
Køkkenets åbningstider er:
Man og tirsdag: lukket indtil påske
Onsdag, torsdag, fredag og lørdag:
Frokost kl. 11.30 – 14.00
Aften fra kl. 17.00 – 20.00
Søndag:
Frokost kl. 11.30 – 14.00
Der kan være dage, hvor der afholdes selskaber, hvor vi ser os nødsaget til at lukke restauranten. Vi prøver så vidt muligt at gøre opmærksom på det i god tid.
Kontakt os på: 75 25 50 24